auton vuokraus reitti

Aja hiljaa…

Mua ihmetyttää, että todella monet ajattelevat Yhdysvalloissa olevan kamalan kallista. Ei, ei todellakaan. Ainakaan bensa.

Otin yhteyttä e-autovuokraamoon ja kyselin vähän hintatietoja ja muitakin käytännön asioita. Me vuokraamme auton viideksitoista päiväksi ja hinta on päälle 300 euroa. Hintaan sisältyy vakuutus, jossa on omavastuu pyöreä nolla. Hintaan sisältyy yksi kuljettaja ja lainmukainen matkustajamäärä. Autoa hakiessa hintaan lisätään tankillinen bensaa, mutta auto pitää palauttaa tankki tyhjänä. Kysyin äimistyneenä, että onko tässä kaikki, mistä meitä veloitetaan. Kyllä. Kysyin myös mitä tapahtuu, jos auton palauttaa myöhässä. Se riippuu siitä, kuka auton ottaa vuokraamossa vastaan ja kuinka myöhään auto palautetaan. Maksimissaan voidaan veloittaa vuorokausimaksu, joka on siis päälle parikymppiä.

Asiakaspalvelija, joka niin ystävällisesti neuvoi ja antoi hyviäkin ohjeita, naureskeli minun hämmästykselleni. Kysyin jopa vakavissani “Tiedättekö, että tää on naurettavan halpaa?”. Ja arvatkaas mitä. Samalla hinnalla, jolla me saadaan auto viideksitoista päiväksi, saa Suomessa vain kolmeksi päiväksi.

Ajoreittikin on selvä ja se viimeksi keksitty on nyt sitten lyöty lukkoon. Reitistä kuva löytyy siis tästä, joka on aiemmin jo julkaistu.

-Siiseli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *