budjetti hotellit new york

Alennusmyynneillä

Toivottavasti kaikilla meni joulu hyvin ja ruoka oli hyvää. Meillä oli älyttömän hyvää kinkkua ja appiukon luona sitten maistelimme myös hyvää kalkkunaa.

Joulun jälkeen alkaa alennusmyynnit, niin myös minun työpaikalla. Itseasiassa siellä alkoi hieman ennen joulua, mutta nyt joulun jälkeen on tietysti paljon paljon enemmän tavaraa alennuksessa ja kyllä sitä on tänään myytykin!

Myös Hotels.comilla alkoi jonkinlainen alennusmyynti. Etusivulla lukee “jopa 40%”. No juu, meidän tapauksessa se oli kymmenen prosenttia. Se aiotaan käyttää nyt sitten siihen New Yorkin hotelliin ja tulikin pieni mutka matkaan.

Budjettilaskelmissakin New Yorkin hotellina on toiminut Brooklynissä sijaitseva Super 8. Hotelli sijaitsee lähellä metroa, hintaan kuuluu aamiainen ja hotellissa on ilmainen nettiyhteys. Hotelli ei ole mitenkään erityisen hieno eikä siellä ole juurikaan mitään muuta kuin itse huone ja oma vessa. Eteemme tipahti kuitenkin pommi, kun eilen illalla varatessamme huonetta tajusimme, että halvin huone on myös tupakoitsijoille tarkoitettu. HYI, hyi ja hyi.

Mietimmekin hetken, että haluammeko sijoittaa tuon säästämämme 10% siihen, että varaamme kalliimman huoneen, joka on tarkoitettu tupakoimattomille. Pienen pohdinnan jälkeen laajensimme hakutuloksia ja löysimmekin kaksi ihan varteen otettavaa hotellia.

Ykkösvaihtoehtona oli Manhattanilta löytynyt yllättävän halpa ja nätin näköinen Amsterdam Court Hotel, jonka hinta oli muutamia euroja päälle tuhat euroa. Hintaan ei kuulu aamiainen, mutta tietysti hotellin hyvä sijainti ja tyyli viehätti.

Kakkosvaihtoehtona oli Long Island Citystä bongattu Quality Inn Woodside, jossa yöpyminen maksaisi reilu 800 euroa. Nyt näyttää siltä, ettei hintaan kuuluisi aamiainen, mutta esittelytekstissä kuitenkin lukee, että vieraille tarjotaan ilmainen aamiainen. Ota tuosta nyt sitten selvää 😀 Kuitenkin, jos ei hintaan kuulukaan aamiainen, on huoneessa ainakin kahvinkeitin lohduttamassa tilannetta. Plussaa annan myös hotellissa sijaitsevasta kuntosalista, mutta en ole varma onko se kovin tarpeellinen, koska kuitenkin kaupungilla tulee käveltyä…

Jonkun verran luettuamme arviointeja myös Tripadvisorin sivuilta, käännyimme kummatkin enemmän Quality Inn Woodsiden puoleen. Mitä siihen aamiaiseen tulee, niin ei se maailmaa kaada, jos hotellilta ei sitä aamiaista saa. Olisihan se ihanaa joka aamu matkustaa metrolla johonkin Manhattanin kahvilaan aamupalalle. Hotellin seutu on saanut myös hyvät arvosanat, joten voihan se olla, että läheltäkin löytyy jokin kiva halpa kahvila.

Ja heti, kun Lumikk0 lopettaa pelaamisen, varaamme Quality Inn Woodsidesta meille huoneen ja reissun kallein hotelli on varattu ja maksettu.

IHANAA, enää 246 päivää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *