pakkaaminen

Enää reilu viikko!

Tuntuu ihan uskomattomalta, että se lähtö on oikeasti ihan just. Ihan kohta! Tätä on taas odotettu niin pitkään ja hartaasti, päiviä laskettu niin pitkään, että tuntuu jopa utopistiselta, että ensi viikolla lähdetään.

Munhan tekis mieli jo pakata kaikki tarvittava näihin tyylikkäisiin matkalaukkuihin, mutta olen hillinnyt itseäni ja lähinnä käynyt vaatteita ja muita juttuja läpi ja jättänyt itselleni sellaisia “nämä pakkaan mukaan” -kasoja. Kaikki tarvittava on mun mielestä nyt hankittu ja jos tänään shoppailukierroksella tarttuu jotain mukaan, se meillä jo on tai sitä en oikeasti tarvitse.

Mulla on pari ongelmaa liittyen kameraan ja pikkulaukkuun, mutta toivon asian järjestyvän esimerkiksi nyt viikonloppuna, kun on tarkoitus aloittaa pakkaaminen yhdessä. Saas nähdä, jos avaan enemmän tätä ongelmaa tuolla oman blogin puolella.

Koti ei jää tyhjäksi loman ajaksi, vaan Peten yksi veljistä muuttaa meille siksi aikaa. Heillä alkaa kotona putkiremppa, joten tää ajoitus ei voisi olla parempi; hän pääsee pakoon omia arkikuvioitaan ja saa hengata itekseen kämpässä, jossa pääsee vapaasti vessaan ja suihkuun. Tein meidän kotiin paluustakin hieman mukavampaa ja annoin tälle veljelle hieman armoa hommaamalla meille siivoojan. Tullaan siis lomalta kotiin, jossa on puhtaat ikkunat ja mun kriteereihin sopiva siisteys *lisää tähän ylimielinen emoji*

Aivan kuten viime kerroillakin, viimeiset päivät Suomessa menee tavaten läheisiä ja rakkaita ihmisiä, nyt suuntaan yhteen sellaiseen tapaamiseen.

2 Comments

  1. Ja ketäs sä menitkään tapaamaan ( kai)? MUA <3
    Vai että oikein siivooja! Ei taida olla luottoa pikkuveljen elämistyyliin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *