atlanta auton vuokraus las vegas lento los angeles new york reitti

Ensiaskeleet

Mukavaa, kun löysit blogiimme! Aloitetaan ihan alusta kertomalla keitä olemme ja mitä suunnittelemme…

Minä, Siiseli, olen 25-vuotias ja työskentelen tällä hetkellä kaupan alalla. Mieheni Lumikk0 on myös 25-vuotias ja hän työskentelee IT-alalla. Olemme olleet yhdessä teini-ikäisistä ja naimisissakin ollaan oltu jo muutama vuosi. Kai me joskus halutaan perhekin perustaa, mutta tässä vaiheessa elämää halutaan matkustaa!

Joskus aikoinaan mietittiin, että olispa kiva lentää Jenkkeihin, vuokrata auto ja ajella mihin halutaan. Ainoana ajokortin haltijana en ole ollut ikinä kovin innoissaan siitä, että joutuisin ajamaan tuhansia kilometrejä oli reitti mikä tahansa. Onhan se matka rannikolta rannikolle kuitenkin lähemmäs 5000 kilometriä (jotakuinkin 2800 mailia).

Miksi sitten juuri Yhdysvallat? Kumpikin ollaan jonkin verran matkusteltu ja sekin on tehty lähinnä Euroopassa. Alkuvuodesta pyörähdimme Kanarialla ja silloin hullaannuttiin siihen matkustamisen fiilikseen ja herätimme eloon uudestaan reissaamisen Jenkeissä.

“Kun kerran sinne lähdetään, tehdään se kunnolla”, ajateltiin heti ja venytimme New Yorkissa hengaamisen viikosta kahteen. Sitten ajattelimme, että olisihan siellä lätäkön toisella puolella kiva käydä muuallakin. Ensimmäiseen suunnitelmaan kuului lento Nykistä Las Vegasiin, siellä sitten hengailua, vuokrattais auto ja ajettais Los Angelesiin. Tutkittiin karttaa ja laskettiin etäisyyksiä, etsimme lentoja ja pohdittiin mistä kannattaa vuokrata auto.

Las Vegas hylättiin jonkin ajan kuluttua, koska sinne lentäminen New Yorkista on suht kallista (sellaiset 800 euroa kahdelta ihmiseltä edestakaisin). Oikeastaan koko länsirannikko hylättiin jossain vaiheessa, koska voi jösses Yhdysvallat on ISO PAIKKA. Ja eihän se mihinkään katoa, voihan sinne Losiin myöhemminkin suunnata.

Tällä hetkellä meillä on kolme reittivaihtoehtoa, mutta yksi asia on varma. Yövymme kolme yötä Atlantassa ja hotelli on jo varattu ja maksettu. Saatiin hotelli tosi hyvään hintaan ja kyllä on pakko myöntää, että vasta varaamisen jälkeen tuli oikeasti sellainen olo, että ME OLLAAN LÄHDÖSSÄ OIKEESTI.

Reissuun olisi tarkoitus lähteä syyskuussa 2012, joten tässä on vielä reilusti aikaa miettiä ja säästää. Palataan pian asiaan! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *