Keitä me olemme?

Moikkamoi, olitpa sitten vanha lukija Bloggerin puolelta tai ihan uusi tuttavuus!

Kun nyt tänne WordPressin puolelle siirryttiin, niin eiköhän tällainen esittely olis paikallaan. Mä nyt vähän kerron meistä, ketkä täällä puolella kertoo matkahaaveistaan ja niistä toteutuneista matkoista. Tätä vois vähän ajatella myös matkapäiväkirjana.

Vaimoksi ja mieheksi meitä on kutsuttu yli kymmenen vuotta. Ollaan tunnettu toisemme sen verran pitkään, että osataan lukea toistemme ajatuksia. Se on välillä vähän pelottavaa. mutta yleisesti ottaen aika söpöä. Mä kuljen nimellä Taru ja mies haluaa itseään kutsuttavan Peteksi.

Kun aikoinaan aloimme seurustelemaan ja mietimme millainen yhteinen elämä meille tulisi, matkustelu ei kuulunut silloin suunnitelmiin. Häitä suunnitellessa mielessämme oli yksi tai kaksi lasta, kissa, omakotitalo ja farmariauto. Häämatkaa ei edes mietitty ja viralliselle häämatkallekin lähdettiin neljä vuotta häiden jälkeen.

Häämatkalle lähdettiin niinkin myöhään siksi, koska Petellä oli lentopelko. Mä olin sentään aiemmin pitänyt lentämisestä, mutta en minäkään hirveästi ollut lennellyt. Pitkän suostuttelun jälkeen sain Peten varaamaan meille matkan Espanjan auringon alle Gran Canarialle. Lentomatkat sujui hyvin suuresta jännityksestä ja kuorsaavasta vierustoverista huolimatta.

Pete alkoi ottamaan selvää lentokoneista ja lentämisestä yleensä. Pikkuhiljaa pelko muuttui mielenkiinnoksi ja lopulta intohimoksi. Nuoruuden haave New York Cityssä käymisestä nousi molemmille uudestaan haaveeksi ja ensimmäistä kertaa Yhdysvaltoihin lähdettiin vuonna 2012. Aiheutettiin vanhemmille ja isovanhemmille harmaita hiuksia, kun ilmoitimme, että vuokraamme auton ja kulutamme aikaa osavaltioita vaihdellessa, uusia maisemia bongaillessa ja dollareita haistellessa.

Matka oli tietysti ikimuistoinen ja heti Suomeen palattuamme aloimme suunnittelemaan toista matkaa. New York Cityyn palasimme vuonna 2014 ja siitä matka jatkui melko tuttuja teitä pitkin etelämmäksi, mutta varattiin sille matkalle myös maan sisäiset lennot ja kävimme ihmettelemässä Las Vegasin meininkiä.

Vuonna 2016 käytiin kolmannen kerran Yhdysvalloissa ja silloin New York Cityssä meidän matkakumppanina toimi Peten vanhin veli, Jere. Jeren lentäessä takaisin Suomeen, me suuntasimme Peten kanssa uudestaan Las Vegasiin ja autolla huristelimme Los Angelesiin ja Phoenixiin. Nyt suunnitteilla on meidän neljäs ja Jeren toinen matka Yhdysvaltoihin, tällä kertaa niin, että ollaan koko matka yhdessä. Matkaan lähdetään elokuussa 2018.

Pete työskentelee tietokoneiden ja rahojen kanssa, minäkin käsittelen työssäni rahaa ja yritän palvella ihmisiä aina hymy huulilla. Peten lempiväri on väri ja mun mielestä Petellä on hauska huumorintaju, vaikka kaikki ei meitä aina ymmärräkään. Mun lempikukka on gerbera ja Pete syö herkkusieniä suoraan purkista.

Emme ole budjettimatkailijoita. Yritämme tietysti löytää hyvät hinnat ja parhaimmat tarjoukset, mutta tarkoituksenamme ei ole matkustaa niin halvalla kuin pääsemme. Tarkoituksena on kuitenkin lomailu ja siitä nauttiminen, ei patjoista valittaminen tai pelkillä käsimatkatavaroilla matkustaminen.

usaIMG_5444