lento matkatavara

Kun tänään lähdemme

Otamme mukaan mitä tarvitsemme.

Eilen ollaan viety isot laukut lentokentälle. Tulipa sitten siellä vasta mieleen, että mitäköhän nää muuten painaa. Meillä oli siis ensimmäistä kertaa omat laukut jo menomatkalla eikä kumpikaan saanut laukkua täyteen. Mulla jäi about puolet tyhjäksi, samoin Petellä. Mun laukku painoi nelisentoista kiloa, Petellä yksitoista. Lentokenttä oli kiva ja virkailija, joka meidän laukut otti vastaan, oli ystävällinen ja oikein asiantunteva. Pete yritti lukea nimikyltistä nimeä, muttei saanut selvää. Mä kerroin myöhemmin, että siinä luki Trainee.

Jere on tällä hetkellä lentokentällä ja odottelee koneeseen pääsyä. Jännitämme tietysti sitä, miten vaihto onnistuu, mutta ainakin tällä hetkellä kaikki näyttää ihan hyvältä. Koneet on olleet aikataulussaan ja tuulet näyttää hyviltä. Jos ei muutoksia tule, näemme Jeren lennon kotoa käsin ja tottakai ikuistamme sen digitaaliseen muotoon. Jere sanoi, että aikoo sitten vilkuttaa meille, mutta ei me kuitenkaan sinne lentokoneeseen nähdä. Olisi outoa, jos näkisimme.

No mutta, nyt on varmaan aika lähteä kunnon suihkuun (koska Yhdysvalloissa on kokemuksen perusteella surkeita suihkuja), syödä kunnon aamupalaa (koska Yhdysvalloissa on kokemuksen perusteella surkeita hotellin aamupaloja) ja juoda paljon hanavettä (koska Yhdysvalloissa on kokemuksen perusteella oksettavaa hanavettä).

Eli se on moro. Palataan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *