nyc ruoka shoppailu

NYC – Day 1

Ensimmäinen kokonainen päivä alkoi liian aikaisin. Olimme ensimmäisten joukossa hakemassa perinteistä amerikkalaista aamupalaa hotellin tarjonnasta. Olimme seuranneet säätiedotusta, jonka mukaan iltapäivästä oltiin luvattu sadetta. Mietittiin, että pidetään eka päivä shoppailupäivänä.

Ensimmäisenä lähdettiin ostamaan metrolippuja. 32 dollaria siitä, että saadaan seitsemän päivää huristella miten paljon haluamme, metrolla ja bussilla ja muillakin oudoilla jutuilla, oli hyvä sijoitus. Suuntasimme downtowniin ja ajatuksena oli hommata lippis, boksereita ja lompakko Century 21:sta.

Olimme aivan liian aikaisin downtownissa, sillä outlet oli vielä kiinni. Voihan Century sentään. Oli kuuma ja piti keksiä ilmastoitu paikka, johon voi mennä hengaamaan. Ha, Mäkki! Mentiin ostamaan Mäkistä juomat ja tajuttiin siellä istuessamme, että kyseisessä paikassa hengailu on kielletty ja maksimiaika mäkissä oleiluun on 20 minuuttia. Voihan zika.

No, kuitenkin ihan siedettävässä seurassa aika meni ihan nopsasti ja menimme odottelemaan outletiin pääsyä. Saatiin kierrellä aika rauhassa kyseisessä mestassa, mutta yhtäkkiä joku kundi tuli puhumaan meille suomea. Tyyppi osoittautui “on kyllä aika kallista” -tyypiksi ja päätti suunnata kirppiksille ja me sanottiin sille, että okei moi. Mä vaan lähinnä ihmettelin sitä, että vaikka puhuttiinkin samaa kieltä, niin ei se sitä tarkoita että voidaan alkaa frendailemaan tolla lailla. Voi heittää jonkun “Torilla tavataan” -kommentin, mut eikös se riittäis?

Mitä me shoppailtiin? Pete hommas boksereita ja lompakon, Jere hommas myös boksereita ja paidan. Mä en löytänyt mitään kivaa. Kyllä mä siellä ympärilleni kattelin (mut jätettiin jopa ihan yksin kiertelemään), mutta ei kai mulla sitten ollut sellaista shoppailufiilistä.

Tän jälkeen päädyttiin testaamaan ruokaa katukojusta. Istuskeltiin Zuccotti Parkissa ja hätisteltiin lintuja samalla kun syötiin. Oli muuten hyvää ruokaa.

suruoka

Eka päivä tais muuten mennä vähän jetlagista selvitessä, hommaamalla vettä, ihmetellessä ja miettiessä vielä, että mitä söis. Illaksi hommattiin Halal Guysilta safkaa, joka kannettiin hotellihuoneeseen sateelta piiloon.

halal

Ruoka oli pirun hyvää, hitsin tulista ja sen jälkeen (ja aikana) meni ihan mieletön määrä vettä. Kun tulet tänne, kävele Halal Guysille.

Sori ruokapainotteinen postaus. Ens kerralla vähän muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *