jetlag nyc views WTC

NYC- Day 2

Toinen kokonainen päivä alkoi sillä, että Peteä sattui kurkkuun. Luulemme, että johtuu vain tästä ilmastoinnista. Kaikesta ilmastoinnista ja lämpötilan vaihteluista. Varsinkin nyt, kun mullakin vähän kutittelee kurkusta.

Suuntasimme hakemaan toista aamupalaa tutusta salaattibaarimestasta, joka olikin pettymys, sillä buffet oli melkoisen tyhjä. Kun kysyin kassalta, koska aamupala otetaan pois myynnistä, vastattiin, että klo 11. Kello oli vasta varttia yli kymmenen eikä kylmäpuolella ollut muuta kuin marjoja ja hedelmiä. Hmm. Mielenkiinnolla odotamme, josko tänään olisi parempi tuuri.

Jere ei ottanut toista aamupalaa, mutta päätti kokeilla jotain kermaista limpparia. En maistanut sitä, mutta tuoksu oli hieman jonkun kermakarkin mukainen. Kävelimme eväidemme kanssa kohti isoa kirjastoa ja kiersimme sen taakse Bryant Parkiin istuskelemaan. Siellä sitten hengattiinkin pitkään.

Kolmeksi varattiin hissimatka One Worldin huipulle. Itse en oikein osannut odottaa mitään ihmeellisen uutta, ollaanhan me käyty Peten kanssa Top of the Rockissa. Olen nähnyt vähän maisemia somessa ja kuullut miten yleisölle esitellään maisema ekaa kertaa, mutta en tiedä… Jotenkin jäi vähän kylmä olo. Olihan se siis toki hitsin siistiä ja upeeta, mutta ehkä syy oli siinä, että One Worldissa ei päässyt ulos. En päässyt kokemaan tuulta niin ylhäällä.

One Worldin näköalatasanne on hieman alle 400 metrin korkeudessa, kun viisitoista vuotta sitten romahtaneet tornit olivat reilu 400 metrin korkeudessa. One Worldin korkeus kokonaisuudessaan on reilusti yli 500 metriä eli Näsinneulaa ku kasaa kaks ja puol päällekkäin, niin siinä on.

oneworld

Tehtiin Jeren kanssa vähän late night shoppingia ja Peteä harmitti jälkikäteen, ettei tajunnut mennä kylpyyn, kun oli yksin hotellilla. Jetlagista ollaan jo hieman paremmin eroamassa, mitä nyt kolmantena aamuna herättiin taas turhan aikaisin.

PS. Jeren maahantulotarkastuksen kertomus on tuloillaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *