hotellit virginia beach

Onko meillä ongelma?

Kyllä, meillä on ongelma. Haluamme taas rantalomalle. Haluaisimme Virginia Beachiin, koska siellä oli viimeksi todella mukavaa! Turisteja ei ollut paljon, koska lomakausi oli jo loppunut, joten missään ei oikein tarvinnut jonottaa. Saatiin olla rauhassa, ostoksillakin oli kiva käydä, koska oli niin halpaa.

Minulle suositeltiin Myrtle Beachia, se on ehkä vähän enempi aikuisille suunnattu kuin Virginia Beach. Se tarkoittaa tietysti hieman pidempää ajomatkaa, nelisen tuntia kauemmin pitäisi istua autossa, mutta sitä voi helpottaa yöpymällä jossain matkan varrella. No, ongelma siis koskee meidän tarpeitamme.

Keittiö. Haluamme keittiön, sillä aiomme rantalomailla melkein viikon ja olisi kiva viime reissun tapaan käydä ruokakaupassa ja valmistaa ainakin aamu- ja iltapalat itse. Kun jotain tekee itse, säästää.

Ilmainen parkkipaikka. Koska olemme autolla liikenteessä, se olisi kiva saada turvalliseen parkkipaikkaan. Parkki saa myös maksaa, mutta nostamatta silti liikaa hintaa hotellissa olemiseen.

Pesulapalvelut/pyykinpesukone. Olemme olleet lomalla jo sen aikaa, että omia vaatteita olisi kiva päästä pesemään. Luksusta olisi, jos huoneesta löytyisi oma pyykinpesukone, mutta yleinen pesutupakin riittää.

Kohtuullinen peruutus. Jos hotellihuone pitää perua kaksi viikkoa ennen tarkoitettua majoitusta, se tarkoittaa, että olemme tuolloin vielä Suomessa. Viikko on vielä ehkä jotenkin kohtuullinen, mutta kaksi tai kolme päivää olisi ideaali. Myös se, ettei peruutuksesta aiheudu meille kuluja, olisi mukava. Ideaali peruutus on, että kaksi päivää ennen ilman kuluja. Pohjanoteeraus oli, kun löysimme hotellin, jossa oli peruutus kuukausi ennen arvioitua majoitusta ja silti siitä veloitettiin 20 dollaria. Kohtuutonta!

HINTA. Tottakai, hinta on yksi merkittävimmistä tekijöistä. Olemme löytäneet todella mukavia hotelleja niin Virginia Beachista kuin Myrtle Beachista, mutta jos hinnat lähentelevät 150€/yö, tulee rantalomasta aika kallis. Se, että Nykin hotelli maksaa pikkuisen alle 200€/yö, on vielä ihan kohtuullinen, mutta… Budjetin kannalta sellainen 100€/yö olisi kohtuullista.

Virginia Beachista olemme löytäneet parikin todella mukavaa hotellia, joissa on keittiön lisäksi ilmainen pysäköinti ja hotellissa on pesulapalvelut tai huoneessa oma pyykinpesukone. Ongelma on, että hinta on huikea eikä peruutusmahdollisuutta ole. Tai no onhan se aina olemassa, mutta hintaa ei hyvitetä. Mitä jos sinne päin iskee hurrikaani ja päätämme olla lähtemättä Nykistä mihinkään?

Myrtle Beachista löytyi muutamakin hotelli, mutta niissä koitui ongelmaksi lähinnä tuo peruutus. Haluamme, että jos jotain tapahtuu, se ei koidu ongelmaksi.

Yksi halpa vaihtoehto olisi mennä Virginia Beachiin siihen samaan hotelliin missä olimme viimeksi. Ocean Suites sijaitsi hyvällä paikalla, hotellissa oli näköjään pesulapalvelut (viimeksi emme niitä tarvinneet) ja parveke oli ihan rannalla, valtamerinäkymin. Huoneessa oli keittiö, joka oli varustettu itse asiassa aika hyvin. Pari miinusta tuli loman aikana ja yksi ärsyttävin tekijä oli hiekka. Lattialla oli pirusti hiekkaa eikä siivoojat tehneet asialle mitään. Toinen ärsyttävä tekijä olikin ne siivoojat. Ne saattoi tulla koputtamaan oveen jo ennen yhdeksää ja huusivat siellä “cleaning!”. Voi jessus, tuohon aikaan nukutaan vielä! Kolmas hieman pelottava asia oli vessa. Juu, vessa. Pönttö toimi suurenmoisella paineilmalla ja välillä tuntui, että pönttö olisi vetänyt minut mukaansa, jos olisin yhtään lyhyempi. Lisäksi ainoa sohva huoneessa oli aivan kamala, sinne upposi ja tuntui, että kangas olisi käsitelty öljyllä, se olisi heitetty hiekkaan ja imuroitu… Kyseinen hotelli on erinomaisessa tarjouksessa (oli jo vuonna 2012) ja se maksaisi alle 60€/yö.

Nyt pohdimme, olemmeko liian pihejä, tarkkoja, saitoja, nuukia… Hiekkaan voisi aina varautua hankkimalla jotkut kivat helpot sisäkengät ja siivoojille voi kirjoittaa lapun oveen, että älkää häiritkö. Pöntön kanssa pitäisi ottaa käden verran väliä, ennen kuin sen vetää…

Ja nyt näyttääkin siltä, että Ocean Suites myydään pian loppuun…

Mitä me tehdään…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *