new york nyc

Päivä 2

Maanantaille oltiin luvattu sadekuuroja, joten shoppailupäivä kuulosti ihan hyvältä. Viime kerrasta huolimatta olimme Peten kanssa valmiita Century21-outletiin. Suuntasimme siis maanalaisilla Manhattanin eteläkärkeä kohti ja ajattelimme käydä syömässä ennen ostosreissua.

Tsekattiin, että kauan himoitsemamme Chick-fil-a sijaitsee ihan outletin nurkilla, mutta kolmen hengen voimin emme sitä löytäneet ja nälissämme mentiin Fulton Centerin Shake Shackiin. Eka kerta Shake Shackissa eikä todellakaan jää viimeiseksi! Tämä ruokapaikka oli mulla sellainen “must eat”-paikka ja olen hyvinkin innoissani, että Las Vegasissa hotellilla on tämä hampurilaistaivas. Nam.

Ruuan jälkeen hypättiin kadun toiselle puolelle hakemaan vielä kahvia ja siitä huomattiinkin Chick-fil-a, mikä oli heti Fulton Centerin vieressä. Petellä taisi tulla vähän itku, vaikka kuulemma diggasi Shake Shackista.

Kahvien kanssa suunnattiin Century21 mekkaan ja voi luoja, nyt sanon tämän vikan kerran. MÄ EN MENE SINNE ENÄÄ. Hullu paikka, hulluja turisteja, kauhee sokkelo. Pete osti boksereita, Jere paidan ja boksereita. Mä en ostanut mitään. Olen outo nainen.

Ostospyrähdyksen jälkeen istuskeltiin Zuccotti Parkissa, joka tuli tutuksi jo viime reissulla. Ihasteltiin WTC:n uutta metroasemaa, korkeita taloja ja metroaseman viereen tullutta street art-näyttelyä.

Iso talo ja vähän katutaidetta
Katutaidetta sen pienemmässä muodossa

Käytiin hotellilla hieman huilaamassa ja lähdimme vihdoin suuntaamaan kohti Bryant Parkin lähellä sijaitsevaa Chick-fil-aa. Napattiin ruuat mukaan ja käveltiin Bryant Parkiin. Siellä vasta huomattiin, että tilauksestamme puuttui yksi boksi kanan stripsejä ja Pete herrasmiehenä lähti käymään kanalassa. Oli vähän outoa, ettei asiaa pyydelty ollenkaan anteeksi. Mutta silti, ruoka oli hyvää. Nam.

Ihasteltiin Bryant Parkin fiilistä ja oltiin tyytyväisiä, ettei taivaalta tullut tippaakaan vettä. Puisto oli valmistautumassa illan leffaan ja ruohikko alkoi täyttymään leffailijoista. Jatkoimme matkaamme tutuksi tulleelle Dave & Bustersille, kun ekojen liikennevalojen jälkeen Pete heitti kysymyksen, että missäs se reppu on. Ei muuta kuin juoksujalkaa takaisin kohti Bryant Parkin pöytäämme. Uudet hengaajat eivät olleet reppua nähneetkään, mutta vartijat olivat heti auttamassa. Ja kas kummaa, heillä oli reppu tallessa. Jere kirjasi repun löytyneeksi. Eli täällä todellakin pidetään huolta unohtuneista laukuista, repuista, mistä lie.

Pete, Jere ja uusi hieno paita. Kuvan mummeli ei liity meihin

Pienen juoksujalan jälkeen pelihallilla maistui virkistävät alkoholijuomat ja ärsyttävät pallopelit. Ilta jatkui juomien parissa ja hotellilla kanavasurffaillen.

Yksi ärsyttävistä pallopeleistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *