budjetti dollari hotellit valuutta

Tilapäivitys

Elokuu! Nyt on jo elokuu ja nyt voi sanoa, että lähdemme tässä kuussa!

Kuumottaa siinäkin mielessä, että rapakon toisella puolella saattaapi olla samanlaiset säät. Las Vegasissa ainakin lämpimämmät. Huh hellettä! Apuva. En ole mikään helteen suurin fani, joten ehkä vähän jänskättää. Onneksi joka puolella on ilmastointi ja eräs asiakas sanoi, että Las Vegasissa ei tarvii ulkona olla kuin sen verran, että käy hengähtää pelaamiselta 🙂

Viimeisiä töitä paiskitaan, jotta vikatkin rahat saadaan kasaan! Suunnitelmallisuutta ei ole juuri ollut, sillä mielessä on käynyt “perutaan kaikki ja tehdään mitä mieli haluaa”. Lumikk0 huomasi, että Nykin hotellihuone ei olekaan se, mitä olemme ajatelleet ja laitettiin sitten hotellille viestiä, olisko isompi huone vielä saatavilla ja mitä joutuisimme siitä maksamaan. Vastausta odotellessa! Koska kyllähän se luksusta olisi, jos yksiön sijaan saisimme kaksion. (Ja yhden töllön sijaan kaksi.)
Eilen käytiin vaihtamassa valuuttaa, kysyimme hieman korttiasioista ulkomailla ja Lumikk0 tilasi uuden pankkikortin, sillä sirun kanssa on ollut ongelmia ja mikäs sen hauskempaa, jos kortti lakkaisi toimimasta juuri matkalla. Oli hieman kuumottavaa kävellä pankista autolle 1500$ laukussa.
Budjetti onkin mietityttänyt minua. Meillä oli viime reissulla käyttörahaa yli 200$ per päivä. Siis, käyttörahaa. Hotellit, lennot ym muut oli maksettu ja se yli 200$ oli KÄYTTÖrahaa. Voin sanoa, että se on enemmän kuin tarpeeksi. Tällä hetkellä olemme sullonneet kirjekuoriin 200$ ja puolet on tyhjiä. Hei haloo. 200$. No okei, ekana päivänä voi olla, että taksiin menee melkein satanen, jos siis menemme hotellille taksilla. Voi olla, että jos olemme tarpeeksi pirteitä, mennään taas julkisilla. Viimeksi se oli hieman jännää, mutta nyt tietäisimme ainakin miten ei kannata toimia. Mutta silti ekalle päivälle jää yli satanen käyttörahaa. No okei, haen sitten jääkaapin täyteen vettä ja ostan kaffet ja aamupalat viikoksi, ehkä siihen saan kulutettua sen satasen. Mutta eihän kukaan syö Nykissä satasella. Tai no voi syödäkin, jos käy hienoissa rafloissa ja juo kalliita drinkkejä. No, parempi liikaa rahaa kuin liian vähän.
Säästöön jäi sen verran, että saadaan loputkin kuoret täytettyä dollareilla. Kurssi oli eilen hieman huonontunut viime viikoista, joten odotellaan josko tapahtuis pieni muutos.
Aikataulu:
-lento AY5 23.8
-Nykissä hengailua 31.8 asti, jolloin haemme vuokra-auton taas Jerseyn puolelta
-tarkkaa suunnitelmaa ei ole, mutta Virginia Beachin hotelli on varattu 1-7.9.
14.9 pitäisi olla jälleen JFK:lla, josta lennämme Las Vegasiin
20.9 lennämme takaisin JFK:lle, hengaillaan muutama päivä Nykissä
24.9 lähtee paluulentomme AY6 Suomeen ja kotona ollaan seuraavana aamuna
Viime kertaan päivitys, että Lumikk0 edelleen kamppailee töissä, mutta nyt onneksi hieman levänneenä. On mietitty jo, että loman jälkeen tulee tapahtumaan muutos, mutta millainen, sen näkee sitten. Ehkä lomalla ajatukset hieman selkenee ja toivottavasti minunkin työkuviot selkeytyvät 🙂
Ensi kertaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *