atlanta auton vuokraus budjetti hotellit virginia beach

TJ 122

Kylläpä se aika juoksee! Vielä vähän aikaa sitten luku oli yli 350, sitten yhtäkkiä 200. Kohta luku on enää kaksinumeroinen! Viime kerrastakin on jo aikaa. Viimeksi ajoreitti oli varma, nyt se on hieman muuttunut, ja tällä kertaa voin ilokseni ilmoittaa, että auto on maksettu ja se kustansi 367 euroa viideltätoista päivältä. Myös jokaiselle yölle on hotellihuone varattu ja nekin on maksettu.

Näin äkkiseltään laskettuna hotelleja on kaksitoista. Halvin huone on Charlottessa ja se on kustantanut vain 39 euroa. Näitä ajoreitin varrella olevia hotellejahan on muutamia, joten niihin emme ole halunneet rahojamme tuhlata. Hotellista on pitänyt löytyä ilmainen parkki ja ilmainen nettiyhteys.

Parit hotellit matkan varrella on sitten sellaisia, joissa yövymme kauemmin. Atlantan hotellihan oli ensimmäisiä asioita, joita olimme ehtineet varata ja siitä syystä Atlantassa ollessamme auton pitäminen parkissa ei ole ilmaista. Hotellissa on maksullinen pysäköinti, joka maksaa parikymmentä dollaria yöltä. Pienen etsinnän jälkeen tajusimme, että alueelta löytyy myös halvempia parkkihalleja, mutta niiden luotettavuudestahan ei voi vielä sanoa mitään.

Yövymme myös Virginia Beachissa kauemmin, siellä ollaan jopa viisi yötä. Siellä on maksuton pysäköinti ja todennäköisesti auto makaa pysäköitynä hyvinkin paljon. Virginia Beachissä ei ole tarkoitus tehdä mitään erikoista vaan siellä on tarkoitus levätä ja makaa rannalla. Joten, hyvät säät ei olisi pahitteeksi!

Neljä kuukautta pitäisi tahkoa vielä kunnolla töitä ja säästää. Tämän hetken säästöillä päiväbudjettimme on 212 euroa eli vähän päälle satanen per pää. Tähän EI siis kuulu lennot, hotellit tai auto. Eli käytännössä minullakin on varaa ostaa mitä tahansa satasella per päivä. Itse voin valita, haluanko syödä, ostaa bensaa vai kameraan makro-objektiivin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *