budjetti dollari euro valuutta

Valuuttaa

Elämme vähintääkin mielenkiintoista aikaa. Matkaan on enää 101 päivää jäljellä ja kaikki alkaa olemaan hyvin valmiina, paitsi raha. Viime aikoina olemme saaneet lukea/kuulla jatkuvasti Euroopan alueella olevien maiden velkakriiseistä. Kreikkahan on ollut koko ajan otsikoissa ja Espanjakin enteilee pahasta tulevaisuudesta taloudellisessa mielessä.

Huolestuin vähän aikaa sitten uutisesta, jossa dollari oli vahvistunut euroon nähden. Siitä alkoikin euron alamäki ja lasku jatkuu. Olemme säästämässä matkaa varten noin 5000€ ja nykyisen kurssin mukaan saisimme noin $6200. Jos olisimme vaihtaneet tuon 5000€ keväällä, olisimme saaneet $6600. Nyt on liian myöhäistä tehdä tuollaista “hienoa” vaihtoa.

Kävimme eilen vaimoni kanssa pankissa vaihtamassa 999,89€ ja saimme $1238. Kurssi oli 1,238 eli ei mitenkään hyvä. Toivottavasti kurssi parantuisi ja saisimme myöhemmin kesällä parempaa hintaa. Täytyy siis toivoa hyviä uutisia Euroopasta.
PS. Suunnitelimme menevämme katsomaan Atlantaan Baseball -ottelua. Luvassa kauden avaus ja ilmeisesti hieno ilotulitus 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *