finnair jetlag lento nyc

Vihdoinkin täällä

Terveiset Nykistä!

Paikallista aikaa voisimme lähteä aamupalalle, mutta joillain nämä aamutoimet kestää, krhm.

Lennot meni oikein näpsäkästi, meillä kaikilla. Jännitti tietysti Jeren lentojen puolesta, mutta kaikki meni hänellä hyvin, mitä nyt Yhdysvaltojen puolella joutui tarkempaan syyniin…

Meillä Peten kanssa meni pitkä lento varsin mukavasti ja todettiinkin, että joka kerta lento tuntuu menevän nopeammin. Ympärillä istui paljon vanhempia Yhdysvaltalaisia rouvia ja mä kyttäsin yhtä, joka ei saanut viihdejärjestelmäänsä, IFEä, toimimaan niinkuin halusi. Vähän sisäisesti naureskelin sille, mutta eipä se siitä asiasta henkilökunnalle maininnut. Meillä ei ollut mitään häikkää niiden kanssa ja tulikin katsottua lennolla Deadpool, loistavaa viihdettä!

Jere sai nukuttua lennoilla, me suljimme hetkeksi silmiämme. Meillä kesti maahantulotarkastus about tunnin, mutta jos meidät oltais heti ohjattu oikeaan jonoon, olisimme päässeet paljon nopeammin tilanteesta pois. Uutuuteena aulaan oli tullut semmoiset masiinat, joissa pystyi edesauttamaan tarkastusta ja mä feilasin sen, koska kuvaa varten en ottanut silmälaseja pois; systeemin mielestä en ollut se tyyppi passissa. Virkailija kuitenkin pyysi ottamaan toista kuvaa varten lasit pois ja voilá, homma rock!

Ja mitä Jerelle kävi? Hän kertokoon itse myöhemmin, heippa.

 

1 Comment

  1. Vähänks jään nyt odottamaan Jeren stooria! No ei teillä sit pidempään mennytkään siellä tulotarkastuksessa. Tunti on kuitenkin vielä ihan siedettävä – vai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *