hotellit shoppailu virginia beach

Virginia Beach

Virginia Beachissa rentouduimme New Yorkin hälinän jälkeen heti syyskuun alussa. Hotellina toimi Ocean Suites, johon päädyimme pitkän ja tuskaisen harkinnan jälkeen. Meillähän oli tästä jo ongelma aiemmin ja näin jälkikäteen pakko sanoa, etten oikein tiedä harmittaako hotelliin meno vai ei…

 

Hotellissa oli ilmeisesti vaihtunut omistaja, joten joitain parannuksia oli tullut. Hotellista kerroinkin aiemmin, mutta tosiaan silloinkaan ei oikein mieli osannut olla mitään mieltä. Nyt voin jo ehkä sanoa, että NYT ihan oikeesti sinne hotelliin EN aio palata uudestaan. Se, että kannattikko tuosta maksaa, niin… No, kannatti. Niin halvalla tuon likalaattaisen hotellihuoneen sai, että ihan sama vaikka jalkoja sai pestä koko ajan 🙂
Virginia Beach (jatkossa VB), on lapsiystävällinen paikka, missä aikuiset voivat vaihtaa vapaalle illalla auringon laskeuduttua (jos sen teette, hankkikaa lapsille lastenvahti!). VB:lla on mahtava pitkä hiekkaranta ja rannalla on ihana bongailla lintuja, simpukoita, delfiinejä, laivoja ja hävittäjiä. Rannalla saa rauhassa hengailla omassa seurassa ja upottaa hiekkaan ison aurinkovarjon, heittää alle pari aurinkotuolia, jättää cooleriin juotavaa ja miksei jotain naposteltavaakin. Omat kamat uskaltaa jättää rannalle hetkeksi yksin, jotta voi käydä yhdessä porukalla keinumassa aalloilla.
Ja kuten jo mainitsin, VB:lla lentelee hävittäjiä, joten niiden ääniin ei kannata pelästyä. Siihen tottuu.
Nälkä?
Ruokapaikkoja VB:lla on ihan mukavasti. Biitsibulevardin merellisellä puolella ei juurikaan ollut mitään, meidän hotellin hollilla jonkinmoinen smoothie/välipalakoju ja joidenkin hotellien ravintolasta näkymä ja/tai terassi merelle päin. Bulevardin merettömällä puolella sen sijaan on kaikille jotain. Merenelävää (tottakai), pizzapaikkoja, salaatteja, jäätelökojuja, ihan kivan näköisiä ravinteleita ja mäkkiruokaa vähän sivummalla.
Viime reissulla teimme tuttavuutta Albiesin pizzapaikkaan, josta sai myös salaattia ja odotellessa drinkkejä (ja Svedkaa). Pizzat olivat yllättävän kalliita, mutta niin herkullisia… Kokoja oli kolme, joista sai valita ja täytevaihtoehdotkin olivat hyviä. Työntekijät puhuivat jotain venäjän sorttista kieltä ja aluksi luulivat, että me olimme Unkarista. Albiesilla kävimme uudestaan tottakai ja pariinkin otteeseen.
Eräs päivä päätimme antaa jenkki-Subwaylle uuden mahdollisuuden. Viime reissulla Subway oli suuri pettymys, mutta koska Suomessa Subway on herkullista, ajattelimme, että ehkä meillä oli käynyt vain huono tuuri. No… kyseisessä Subwayssa oli ainoa työntekijä NUKKUMASSA LATTIALLA. Ja ylläri, subi oli huono. En siis suosittele Subwayta, mikäli Suomen Subwayhin olet tyytyväinen.
Lumikk0 maistoi VB:lla ensimmäistä kertaa corndogia. En oikein tiedä sille suomenkielistä versiota, hotdog on vain hodari ja.. No. Corndogissa on siis nakki käärittynä johonkin taikinaan. Taikina maistuu epäilyttävästi meidän lihiksen taikinalle. Oli rasvaista.
Kaupasta kannattaa hakea kaikkea jännää ja uutta. Halpaa on. Ylläolevassa kuvassa halpaa täysjyväleipää, pringlesejä, hassun makuisia merisuolapippurisipsejä (halpaa) ja äärimmäisen hyvää ja halpaa limemargaritaa.
Riippuu miten haluaa syödä, kuinka usein ja miten janottaa ja mikä janottaa, niin VB:lla pärjää ihan hyvin 20-40 eurolla per naama per päivä. Jos drinksuja haluaa baarissa nautiskella, siihen kannattaa varata vähän reilummin dollareita ja tottakai niitä ykkösiä tipiksi 🙂
Pallopeli
Kaksi vuotta sitten VB:lla yks tyhmä pallopeli vei meidän rahat.

Joo. Tosta tuli jo vähän vitsi. Pelattiin tuolla ihan sikana ja viime kerralla toi kyseinen peli otti meiltä varmaan viiskymppiä. No, silloin oli loma lähenemässä loppuaan ja sitä rahaa oli vielä ihan hitosti tuhlattavana. Nyt piti pitää dollareista kiinni sen verran, että oli varaa ajella, lennellä ja ihmetellä vielä pari viikkoa. Mutta tottakai sitä piti pelata. Ja tikettejä tuli, Lumikk0 teki kyseisen arcaden ennätyksen jossain “heitäpä palloa tuohon reikään” -pelissä ja sai ihan tuhottoman määrän tikettejä.

Kyseisessä arcadessa oli pelit vähän vaihtaneet paikkaa ja jotain uusia siellä kai oli, mutta tuosta pallopelistä oli arcade hommannut jostain ISOMMAN. Siellä oli tallella siis vanha (kuvassa) ja uusi pallopeli. Vanhempi on hienompi.
Tutustu tästä tai tästä.
Shoppailu
Onhan siellä rantakadulla niitä pikkupuoteja, joita on katu pitkänään. Halvalla pyyhe, tosta flipflopit ja halpa uikkari. Jee ja vähän matkamuistoja, postikortteja ja pari drinkkiä. Mutta jos mieli tekee lähteä ihan oikeasti shoppailemaan, kyllähän seudulta ostareita löytyy. Autolla ajettiin reilu kymmenen kilometriä Lynnhavenin ostarille.
Yhteenveto VB:sta
Rentouttava mesta, ihania ihmisiä. Mahtava ranta. Varaa rahaa, satsaa hotelliin, koe jotain uutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *