budjetti jetblue las vegas lento

Viva Las Vegas!

Viime postauksesta on jälleen aikaa, mutta nyt onkin paljon kerrottavaa…

Matkaa on ollut kiva suunnitella ja ihana plussa on, että olemme saaneet toimia mentoreina hyvälle ystävällemme, joka lähtee heinäkuussa ensimmäistä kerta Yhdysvaltoihin. Olisipa meilläkin ollut joku läheinen, joka olisi sanonut mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. Viimeksi kerroinkin jo pieniä asioita, joista olemme oppineet jotain.

Ensimmäisenä tilapäivityksenä voin kertoa valuutasta jotain. Meillä on säästössä rahaa, käteistäkin. Lumikk0 bongasi Otto-automaatin kaverin TalletusOton ja nyt mietimmekin, että viemmekö käteiset Otolle vai pankkiin, jossa vaihdamme ne dollareiksi. Viime matkalla meillä oli koko matkan budjetti käteisenä, joka ehkä vähän pelotti, ainakin aluksi. Selätimme pelon tunkemalla rahat kirjekuoriin, jokaiselle päivälle yksi kuori ja kuoria sulloimme ties mihin, yhteen reppuun, yhteen matkalaukkuun, jne. Nyt emme aio tehdä niin, vaan otamme käteisen lisäksi maksukortin, joka toimii käteisen kaverina. Itse hain juuri Stockmannin henkilöstökorttia, johon sain vähän luottoakin.

Lentoliput on varattu! Ajankohdaksi varmistui 23.8, se on lauantai. Paluulento lähtee New Yorkista 24.9 ja perillä ollaan sitten torstaina 25.9. Lentojen hinnat olivat nousseet parissa vuodessa reilu parisataa, eli tällä kertaa lennot maksoivat yhteensä n. 1350€. Tasan puolen päästä olemme jo Atlantin toisella puolella 🙂 Näiden lentolippujen lisäksi olemme varanneet lennot myös Las Vegasiin. Juu, sinne oli tarkoitus lähteä vasta 2016 viettämään synttäreitä ja hääpäivää, mutta näköjään emme malttaneet odottaa (ja ainahan sinne voi uudestaan mennä). Lennämme Jetbluella JFK:lta Las Vegasin McCarran lentokentälle ja Las Vegasissa vietämme kuusi yötä, kahdessa hotellissa. Lennot maksoivat yhteensä 510 euroa.

Las Vegasin reissu sijoitetaan matkan loppuun, tarkoituksena ehkä vähän pelata toivottavia ylimääräisiä dollareita 🙂 Las Vegasista lennämme takaisin Nykiin 20.9 ja ennen Suomen paluulentoa hengailemme Nykissä kokonaiset kolme päivää.

Las Vegasissa suosikkihotelliksi muodostui äkkiä New York New York Las Vegas ja suosikkihuoneeksi se, jossa on poreamme. Harmitti, että huone oli jo loppuunmyyty viikonlopuksi, mutta varasimme huoneen alkuviikoksi ja torstaina siirrymme naapuriin Monte Carloon.

Kysymys kuuluu siis, mitä ihmettä mietimme? Shoppailua Vegasissa ei kannata harrastaa, bilettäminen voi käydä kalliiksi pelipöytien takia eikä sitä ehkä joka päivä jaksakaan juhlia. Ajattelimme, että voimme Vegasistakin vuokrata auton ja lähteä ajelulle Grand Canyonille. Ja miksei Hoover Damille. Ja mihin jaksankaan ajaa… Hotellit tarjoavat onneksi ajanvietettä ja allasosaston näyttävät iiihanan houkuttelevilta. Jos ei muuta, niin kamera käteen ja ulos kuvaamaan!

Las Vegas, näemme pian ja juhlimme Lumik0n synttäreitä!

-Sopuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *