alamo auton vuokraus finnair hotellit jetblue jfk las vegas lento los angeles nyc reitti san diego universal studios

Vuoden 2016 loma – tästä se lähtee

Heippa hei ja tervetuloa uuteen blogiin! Kaikki vanhat tekstit on nyt siirretty ja käyty läpi. Valitettavasti joissain teksteissä on puutoksia, esim. kuvia puuttuu tai teksti on muuten vain hassun näköistä. Tein myös esittelytekstin, johon pääsee logon allaolevasta linkistä, mutta nyt myös tästä, jos et tiedä mihin navigoida.

Me sentään tiedämme mihin olemme navigoimassa ja ei varmastikaan tule tutuille yllätyksenä, että navigoinnin kohteena on taas jälleen Yhdysvallat. Tämä vuosi on meille tärkeä, juhlimme 10-vuotishääpäivää ja molemmat juhlivat kolmekymppisiä (nojoo, mä juhlin jo vähän). Tämän takia tästä reissusta odotetaan paljon ja tällä kertaa meidän piti vierailla ekaa kertaa Las Vegasissa, mutta siellähän me käytiin jo viime reissulla, 2014.

Matkaan lähdetään 20.8 eli jo viiden viikon päästä! Ajattelinkin nyt hieman avata meidän loman pläänejä.

NYC on ensikohteemme ja tällä kertaa jaamme hotellihuoneen Peten pikkuveljen kanssa. Pikkuveljen mukaan lähtö oli semmoinen ex tempore, mutta odotukset on tietysti korkealla. 22-vuotias veli lähtee Atlantin toiselle puolelle ekaa kertaa ja lentää vieläpä yksin. Me oltiin varattu Finnairin suorat lennot jo aikapäiviä sitten, mutta veljelle bongattiin hieman halvemmat lennot. Hän lähtee samana päivänä, mutta jo aamusta ja vaihtaa konetta Englannissa. Hän on pari tuntia meitä ennen JFK:lla, mutta todennäköisesti jää kentälle odottelemaan meitä.

Las Vegas on seuraava kohteemme. Reilu viikko hengataan Nykissä ja sen jälkeen pikkuveli suuntaa Finnairin suoralla lennolla takaisin kotiin ja me suunnataan jälleen Jetbluella Las Vegasiin, kuten viime reissulla. Vegasissa hengataan pari päivää, vuokrataan auto ja suunnataan kohti Los Angelesia.

Auto on hallussamme kahdeksan päivää ja sen aikana olisi tarkoitus käydä tsekkaamassa Universal Studios, Peten joku bongaus lentotukikohdasta San Diegossa, eläintarha ja vähän maisemia Grand Canyonilla ja paluumatkalla Vegasiin Hoover Dam. Kilsoja tulee reilu 2000 ja ainoana kuskina olen ihan fine tän asian kanssa. Auto vuokrattiin Rentalcarsin kautta ja firmana toimii Alamo, josta jäi ekalla reissulla hyvä kuva.

Las Vegasissa on sitten tarkoitus viipyä hieman pidempään, kun auto palautetaan lentokentälle. Siellä sitten juhlitaan kolmekymppisiä, 10-vuotista avioliittoa ja mitä nyt mieleen tulee.

NYC kierretään vielä kertaalleen läpi ennen Suomeen paluuta.

Reilu kolme viikkoa siis aikaa, joista reilu viikko Nykissä, noin viikko Vegasissa ja loppuaika autossa ties missä.

36 päivää ja sitten se on moro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *